Mire való a gyűrűs mappa?

Ha környezetbarát irodát szeretnénk fenntartani, a papírmentesség egy nagyszerű célkitűzés. Ám a tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy ez 100%-ban nem lehet megvalósítani, még mindig rengeteg nyomtatvánnyal dolgozunk. Ezek megfelelő tárolására ideális eszköz a gyűrűs mappa. 

Legyen szó bármilyen vállalkozásról, iskoláról vagy otthoni dokumentumok tárolásáról, a gyűrűs mappa egy nagyszerű lehetőség arra, hogy minden nyomtatvány, marketing kiadvány, szerződés és egyéb dokumentum rendezett és biztonságos helyen legyen. 

Ahhoz, hogy tárolni tudjunk benne egy iratot két lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik, hogy a papírok mindegyikét kilyukasztjuk a megfelelő helyen egy papír lyukasztó segítségével, a másik, hogy genothermbe helyezzük az iratokat és a műanyag tasakokat fűzzük le a mappában. Bármelyik megoldást választjuk, esztétikusan és rendezetten őrizhetjük a dokumentumokat. 

A gyűrűs mappa az irodán kívül is használható

Amennyiben a polcon vagy szekrényben szeretnénk tárolni a gyűrűs mappákat, érdemes a kihúzólyukkal, címkézett gerinccel rendelkező változatot beszerezni. A rendkívül könnyű, PP polifoam anyagból készült mappa irodán kívül is jó szolgálatot tesz. Bárhová magunkkal vihetjük, az ergonomikus formatervezésnek, a dekoratív gumiszalagnak, a lekerekített éleknek és az élénk színeknek köszönhetően praktikus eszköze az irattárolásnak. 

A legtöbb gyűrűs mappa egyéb funkciókkal is rendelkezik, a belső borítón lévő erős zsebeknek köszönhetően toll, papírok, CD-k, névjegyek is biztonságosan tárolhatók. Használói szempontból kiemelkedően fontos, hogy a gyűrűk rendszeres, és gyakori működtetés mellett is megbízhatóak legyenek. Ennek érdekében alapos tesztelésen esnek át a fém szerkezetei, így sok ezer kinyitás és becsukás után is megbízhatóan működnek.

A kisebb méretű, hordozható gyűrűs mappa több száz oldalnyi irat tárolására alkalmas, a nagyobb eszközök kapacitása ennek többszöröse is lehet. Mindent összevetve, ezek az eszközök kedvező áron kínálnak lehetőséget a háztartásban összegyűlt iratok vagy a céges dokumentumok esztétikus és biztonságos megőrzésére.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük