Szúnyogháló – melyik típust érdemes választani?

A szúnyogháló az egyik legjobb módja a rovarok elleni védekezésre. Több típusa is létezik, amelyek más-más módon kényelmesek. Ismerjük meg a lehetőségeket, így egész nyáron biztonságban lehetünk a vérszívó rovaroktól!

Számos lehetőség közül lehet választani

A tépőzáras szalagon lévő szúnyogháló egy univerzális védőháló, amely környezetbarát anyagból (poliészter) készült. A rács fokozott kopásállósággal rendelkezik, nem érzékeny a napfényre, nedvességre és alacsony hőmérsékletre. A hálót öntapadó bojtorján ragasztószalaggal rögzítik a műanyag ablakkerethez.

Szúnyogháló mágneseken – tartós, környezetbarát műanyag szálból. Ezt a hálót ajtónyílásokban használják csuklós védelemként a rovarok ellen. Két vászonból áll – függönyökből, amelyek belsejében mágnesszalagok vannak behelyezve. Amikor a személy átmegy a hálón, azonnal bezárul és szorosan illeszkednek egymáshoz. Az aljára súlyok vannak rögzítve, amelyek feladata, hogy a háló szélét a padlóhoz nyomják. Az erős szél és a huzat sem jelent problémát neki.

Szúnyogháló keretben – a keret alumíniumból készül, fehér vagy bármilyen más színű polimer bevonattal, amely biztosítja a szerkezet könnyűségét és tartósságát. A rögzítőket önmetsző csavarokkal rögzítik az ablakkerethez, a háló felülről és alulról rögzül, ami garantálja annak biztonságát. Könnyen leszerelhető a téli időszakra, majd újra felszerelhető.

Az ajtónyílásra lengő szúnyogháló illik a legjobban, ami általában a kényelem kedvéért az ajtó nyílásával ellentétes irányba nyílik. Annak érdekében, hogy a háló szorosan illeszkedjen, illetve ne nyíljon ki a huzattól, mágneses reteszt kell felszerelni a keretre.

Hengeres szúnyogháló – beltéren és kültéren is felszerelhető. Ezért különösen kényelmes azok számára, akiknek rácsok vannak az ablakokon, és nehéz hozzáférni az ablakhoz. A hengerelt szúnyoghálók ellenállnak a környezeti hatásoknak és nagy biztonsági résszel rendelkeznek. A kerethez hasonlóan a hengeres paravánok az ablakra és az ajtóra is felszerelhetők.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük