4 év börtönt kapott az embercsempész

Nagyon sajnálatos esetre derült fény a napokban. A történet igen régen, 5 évvel ezelőtt kezdődött. Egy román férfi és egy bolgár nő között románc szövődött. Eleinte minden olyan volt, mint a mesében.

Mint tudjuk, minden nőben ott lakozik egy igazi királylány, aki még hisz, mert hinni akar a mesékben. A bolgár királylány elhitte, hogy a nála 16 évvel fiatalabb román férfi minden szava igaz, amikor egy sokkal szebb, jobb, gazdagabb életet ígér neki Ausztriában. A nőnek az sem volt gyanús, hogy a férfi becsempészte őt az országba.

A szép szavak azonban szinte azonnal elillantak. Az ígért jól fizető állásból, a jólétből, a szeretetből semmi nem maradt. A férfi erőszakoskodni kezdett vele. Az erőszak végül nagyon durvára fordult. Fizikai erejét kihasználva a férfi megverte, majd hipóval leöntötte a nőt, aki az egyik szemére majdnem megvakult.

Kártérítések

Minderre azért volt szükség, hogy a román embercsempész felvehesse a biztosítótól a kártérítés összegét, ugyanis korábban biztosítást kötött a nőre, aki erről nem tudott semmit sem. De ez a férfinek nem volt elég. Pár héttel később még agresszívabb lett. Nem volt neki elég a hipós sérülés miatt kapott 30 ezer eurós kártérítés – amiből persze a nőnek semmi sem jutott. Levágta a nő egyik ujját, ezzel megcsonkította őt.

A vádlott a bíróságon persze mindent tagadott, azzal védekezett, hogy ő csak jót akart a nőnek, mindkét baleset annak munkahelyén történt. A hipó véletlenül fröccsent az arcába takarítás közben, az ujját pedig kertészkedés közben vágta le.

4 év börtönt kapott.

Forrás: Sex Vienna Magazin

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük