Hat év a vöröslámpás negyedben

Sandra Norak, aki ma már egy igen sikeres ügyvéd, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik, egy tévéműsorban önmagáról beszélt. Elmondta, hogy az életéről most szeretnének forgatnak egy filmet, és valószínűleg ő fogja játszani benne felnőttkori önmagát.

Középiskola

Egy interjúban beszélt hányatott életéről, és elmondta, hogy egy alsó-bajorországi kisvárosban nőtt fel. Otthon nem sok szeretetett kapott, édesanyja folyamatosan terrorizálta, nagyon gyakran megverte, büntetésképp bezárta a szobájába, nem engedte ki onnan, csak akkor, amikor iskolába kellett menni.

Nem véletlen, hogy tanulmányi jegyei jelentősen leromlottak. Osztálytársaival sem tudta tartani a kapcsolatot, teljesen egyedül maradt gondjaival, nem segítettek neki. Nehéz is lett volna segíteni, mert senkinek nem beszélt arról, hogy mekkora problémái vannak otthon a szüleivel.

Internet

Mivel szülei teljesen elzárták a külvilágtól, nem tudott mást tenni, ezért ha nem volt épp iskolában, akkor állandóan az Interneten lógott. Nagyon szeretett ismeretlenekkel beszélgetni. Nekik végre kiönthette szívét, elmondhatta, milyen körülmények között él. Sajnos, nem tudta, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki ennyire kiadja magát egy ismeretlennek. Nem gondolt arra, hogy ezzel az információval valaki visszaél.

A szőke herceg

Kezdetben sok emberrel csetelt, de aztán egy nagyon kedves férfi kitartóan ápolgatta a lelkét. Igaz, hogy húsz évvel volt idősebb Sandránál, de Sandrát ez nem zavarta. Úgy érezte, megtalálta álmai hercegét, aki valóban egy szép nyári este el is jött érte.

Bár nem hófehér paripán, de egy szakadt Limuzinnal érkezett. A lánynak nagyon imponált a dolog, hogy a férfi ennyire érdeklődik iránta. Úgy érezte, végre valakitől figyelmet és szeretetet kap.

Összepakolt egy hátizsákba, és egy éjjel elszökött álmai hercegével, aki azonban már akkor este csúnyán kihasználta. Egy bárban kellett italt felszolgálni, és kedvesnek lenni mindenkihez.

Hat év után tudott elszabadulni, végül ügyvéd lett, és most ő a bajbajutottak segítője. Élete kész regény, nem véletlen, hogy megfilmesítik.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük