4 ok, amiért érdemes gyerek babzsákfotelt vásárolni

Mindannyian a legjobbat szeretnénk a gyermekünknek, ezért arra törekszünk, hogy egy biztonságos kuckót hozzunk létre a házban nekik, ahol nyugodtan tudnak olvasni, pihenni vagy játszani. Ehhez szükség lesz olyan bútorokra, amelyek használatakor azt érezhetik, hogy azok teljes mértékben kiszolgálják a fantáziavilágukat és az igényeiket. Ilyen lehet például egy a méretüknek megfelelő asztalka és szék.

Amennyiben viszont a maximális kényelemre törekszünk, akkor a gyerek babzsákfotel sem maradhat el. A bennük lévő több ezer polisztirol gyöngynek köszönhetően ugyanis tökéletesen igazodnak bármilyen testalkathoz. Így ergonómiailag sokkal jobb ülőalkalmatosságnak számítanak, mint a hagyományos székek.

De ezenkívül még 3 további okot is fel tudunk sorolni amellett, hogy miért érdemes gyerek babzsákfotelt vásárolni.

Bármilyen helyzethez igazíthatók

A gyerek babzsákfotelek népszerűségének egyik legnagyobb oka az, hogy bármilyen helyzethez igazíthatók. Ha átjönnek például a szomszéd lurkók egy játszó délutánra, akkor kényelmes játszóhelyként szolgálhatnak. De tökéletes helyet biztosíthatnak a délutáni meseolvasáshoz is. Sőt, akadnak köztük olyan verziók is, amelyek akár székké és ággyá is alakíthatók. Abban az esetben pedig, ha már nincsen szükség rájuk, akkor egyszerűen behelyezhetők a szekrénybe, hogy ne foglalják a helyet a szobában.

Könnyen tisztíthatók

Egy kisgyerekkel a házban a különböző foltok mindennaposak A babzsákfoteleknél viszont ezek miatt már nem kell aggódnunk. Akár csokival, fagyival vagy zsírkrétával kenték össze, fogjunk egy nedves szivacsot, és nyomjunk rá egy kis szappant, majd ezzel dörzsöljük meg őket! Amennyiben ez nem segít, akkor pedig vegyük le a huzatukat, és mossuk ki a mosógépben őket 30 fokon kímélő programon.

Nagyszerűen feldobható velük a gyerekszoba

Végül még azt említenénk meg, hogy a gyerek babzsákfotelek nem csupán praktikusak, hanem szuper stílusosak is. Így tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen belső kialakításnak. Ha például a letisztult, egyszerű bútorok hívei vagyunk, akkor a fehér, natúr vagy a barna különböző árnyalataiban pompázó darabok tökéletesek lesznek a számunkra. De természetesen arra az eshetőségre is találhatunk babzsákfotelt, ha fiúsra vagy lányosra szeretnénk inkább berendezni a gyerekszobát.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük